shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Викликати шиномонтаж

Викликати шиномонтажВикликати шиномонтаж
ще кілька років тому здавалося чимось немислимим. В дорозі, коли траплялися аварії або спускало колесо, залишалася надія тільки на інших автомобілістів або доводилося викликати автовоз. Сьогодні це в минулому, а на ринку послуг Києва виступила компанія ТОП Грація, викликати послуги шиномонтажу якої тепер можна в будь-який час.

Ми орієнтуємося на корпоративних клієнтів і приватних осіб. Якщо Ви потрапите в аварію в кінці дня або за містом, досить просто зв'язатися з нашим менеджером і викликати машину з досвідченими людьми з ТОП Грація. Наша виїзна бригада своєчасно приїде на виклик. За шиномонтажу ми також маємо ряд переваг перед іншими сервісами - в компанії працюють вигідні умови, які передбачають покупку річного абонемента, а також знижені за ціною послуги з установки шин нашої ж компанії. Викликайте шиномонтаж в будь-який день тижня, якщо раптом спустило колесо. Ми не тільки змінимо його, а й откалібруем, щоб Ви могли їздити в цілковитій безпеці і з комфортом. Вам не потрібно думати про утилізацію старих шин або диском, а також заздалегідь дізнаватися про вартість наших послуг - на сайті сервісу у вільному доступі ми розмістили прайс з повним спектром послуг для легкових і вантажних автомобілів.

Не зволікайте викликати шиномонтаж, якщо необхідно скористатися своєю машиною - наші фахівці швидко і якісно повернуть транспортному засобу все його функції і позбудеться від відходів своєї роботи. Також ми пропонуємо Вам оформити абонемент зі знижкою на наші послуги на цілий рік. З деталями пропозиції можна ознайомитися на нашому сайті.


Викликати оперативний шиномонтаж в межах Київської області є для середнього жителя України. Ми працюємо над покращенням якості сервісу заради Вашої зручності.