shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Спустило колесо на машині

Непередбачені ситуації на дорогах трапляються з кожним водієм. Ситуації ці можуть бути самими різними. Найчастішим форс-мажором в дорозі можна вважати ситуацію, коли на машині спустило колесо. Подію таку не можна назвати надто вже жахливою, але і приємного тут мало. Коли хоча б одне колесо спущене, продовжувати рух на автомобілі не можна. Якщо раніше водієві доводилося самому вирішувати цю проблему, витрачаючи на це купу сил і часу, то зараз все простіше набагато. Замінити колесо або поставити латку можна, не торкаючись машини і пальцем. Якщо спустило колесо на машині, можна викликати спеціальну службу, яка усуне проблему за рекордно короткий час без участі автовласника.

Спустило колесо на машиніКолеса спускають з різних причин. І причин таких можна придумати досить багато. Найбільш банальними є прокол шини або розрив. Деформація колісного диска теж може бути причиною того, що колесо на машині спустило. Таке можливо, якщо на авто встановлені безкамерні шини, що зовсім не рідкість. У будь-якому випадку, якою б не була причина, якщо спустило колесо на машині, можна сміливо телефонувати в службу мобільного шиномонтажу. Фахівці такої фірми виїдуть на місце події, знайдуть Вас в місті або на трасі і виручать з біди.

Прямо в дорозі спустило колесо на машині? Викликайте наших фахівців, щоб не бруднити одяг і руки, щоб не втрачати даремно час і сили.

У наш час далеко не кожен водій в машині з собою возить інструменти, рем набір і навіть запасне колесо. Але навіть, якщо це все в багажнику все-таки знайдеться, далеко не кожен зможе впоратися з проблемою, що виникла, самотужки. Тому наш сервіс нині дуже затребуваний. І ми пишаємося тим, що можемо виручити водія з будь-якої колотнечі, в яку той може потрапити. В дорозі може трапитися все що завгодно. Від помилок і випадковостей ніхто не застрахований. Якщо прямо на дорозі або навіть вдома спустило колесо на машині, телефонуйте нам, не соромлячись. Ця проблема не найсерйозніша з можливих, але для її вирішення теж потрібно докласти зусиль. Дозвольте ж зайнятися цим нам!