shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Прокол колеса шиномонтаж

Найчастішою неприємністю, яка трапляється з автомобілістами в дорозі, є, напевно, прокол колеса. Гума покришки хоч і досить товста, але все ж при наїзді на гострі предмети може пошкодитися. Якщо цілісність шини порушена, колесо найімовірніше відразу спустить або ж буде спускати поступово, що теж не дуже добре. Визначити місце проколу і усунути його буває непросто навіть досвідченим автомобілістам. Якщо ж за кермом новачок або дівчина, то неймовірно складною може стати навіть така банальна проблема як прокол колеса. Шиномонтаж — справа непроста, впоратися з котрою самотужки під силу далеко не кожному.

Прокол колеса шиномонтажВтім, сьогодні водієві зовсім не обов'язково осягати таємниці шиномонтажу. Прокол колеса не обов'язково лагодити власними силами. На допомогу кожному автомобілісту в будь-який момент готові прийти наші фахівці. З недавнього часу в Києві існує чудовий сервіс — виїзний шиномонтаж. Цим сервісом може скористатися кожен водій, який потрапив в біду прямо в дорозі. Вирішити таким чином можна найрізноманітніші проблеми з авто, не тільки прокол колеса. Шиномонтаж на колесах надає практично всі ті ж послуги, які доступні на стаціонарній станції обслуговування. Різниця одна — не Ви їдете до шиномонтажників, а вони їдуть до Вас. До речі, фахівці можуть приїхати до Вас навіть додому, якщо потрібно терміново усунути прокол колеса. Шиномонтаж на колесах обслуговування на дому теж здійснює.

Телефонуйте нам, якщо трапився прокол колеса! Шиномонтаж на колесах «Грація» готовий в терміновому порядку примчатися до Вас на допомогу.

Ознайомитися з нашими розцінками можна на сайті. Вартість тієї чи іншої послуги можна також уточнити по телефону. Помітили прокол колеса? Шиномонтаж наш готовий в будь-який час надати Вам свої послуги. Будемо раді допомогти кожному, хто нашої допомоги потребує.