shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Відкручування злизаних колісних болтів і гайок

Відкручування злизаних колісних болтів і гайокПоверхня гайки або болта, при частому їх використанні може затиратися і з часом придбати «злизаний» вид. Тоді ніякий ключ не зможе відкрутити таку гайку, так як вона стала досить слизькою і гладкою. У нас є всі інструменти для того, щоб відкручування злизаних колісних болтів і гайок сталося якомога швидше і безпечніше. Якщо Ви бачите, що кілька болтів або гайок вже починають зношуватися, краще їх поміняти на нові, щоб гладка поверхня не стала перешкодою їх зняттю. Але, якщо все таки, Ви жодним ключем не можете «здолати» гайку, тоді надайте відкручування злизаних колісних болтів і гайок майстрам «ТОП Грація».

Зняти пошкоджені або злизані болти можуть тільки професіонали, які володіють спеціальною технологією і інструментарієм. Якщо грані сильно стерлися, то металевий ключ може ковзати по гайці, не відкручуючи її. Якщо Ви все ж хочете самостійно відкрутити її, то тільки даремно витратите час і сили. Відкручування злизаних колісних болтів і гайок краще надати нашому майстру.

Ключ, яким ми виконаємо цю складну задачу, має досить чіпку поверхню і міцний захват, тому, нам вдавалося знімати дуже затерті і злизані колісні болти наших клієнтів. Зазвичай відкручування злизаних колісних болтів і гайок за часом у нас не займає більше сорока хвилин, тому, нас вигідно викликати, якщо Ви хочете все зробити дуже швидко. Пошкоджені гайки можуть заподіювати багато неприємностей власникам авто, однак, якщо володіти спеціальними інструментами і технологією, можна швидко впоратися і з таким завданням. Відкручування злизаних колісних болтів і гайок для майстрів «ТОП Грації» не завдасть жодного клопоту, а у Вас не займе багато часу.

Запросіть нашу мобільну бригаду, щоб Вам самим переконатися на ділі, як злагоджено працюють наші професіонали. Ми забезпечимо швидке і безпечне відкручування злизаних колісних болтів і гайок будь-якого діаметру і складності.