shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Шиномонтаж на колесах Київ

Шиномонтаж на колесах КиївТой, у кого є або був коли-небудь автомобіль, знає, що в дорозі може статися всяке. Пригоди на дорозі трапляються дуже часто. І мова йде зараз не тільки про аварії. Ситуації, коли пробилося і спустило колесо, розірвалася покришка, погнувся колісний диск, зустрічаються регулярно. Добре, якщо в багажнику лежить запасне колесо і є під рукою всі необхідні інструменти для заміни пошкодженого. Але буває і так, що без сторонньої допомоги ніяк не обійтися. Звичайно, можна залишити машину на дорозі і добиратися до найближчого СТО іншим способом, можна спробувати зупинити іншого водія і попросити допомоги у нього, а можна скористатися послугою «шиномонтаж на колесах». У Києві таку послугу надає компанія ТОП Грація. Наша компанія готова прийти на допомогу в денний і вечірній час кожному, хто потрапив в біду. Шиномонтаж на колесах (Київ), як нам здається, це дуже корисна послуга, яка для багатьох автомобілістів стане справжньою знахідкою і порятунком. Наші клієнти на всі сто відсотків з цією думкою теж згодні.

Шиномонтаж на колесах в Києві буде корисний не тільки тому, з ким трапилася неприємність на дорозі. Послугою такою можуть також скористатися ті, у кого просто немає можливості, часу або бажання гнати свій автомобіль на СТО. Шиномонтаж на колесах (Київ) приїде за обумовленою адресою і зробить всі необхідні роботи на місці. Можливі види робіт можна подивитися на нашому сайті або ж уточнити по телефону. Ціна обслуговування транспортного засобу «на дому» буде, звичайно ж, трохи вищою, ніж на стаціонарному СТО. Тим не менш, це дуже зручно, а в деяких випадках такий шиномонтаж (на колесах) в Києві буде єдино можливим.

Наш шиномонтаж на колесах (Київ) готовий надати якісну професійну допомогу Вам і Вашому «залізному коню». Ми приїдемо в будь-яку точку столиці. Телефонуйте нам!