shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Онлайн-запис на мобільний шиномонтаж

Онлайн-запис на мобільний шиномонтажНікому не подобається стояти у великій черзі на СТО, особливо коли спустило шину або трапилася непередбачена неприємність. Саме тому компанія «Топ Грація» розробила зручне рішення для всіх автомобілістів – онлайн-запис на мобільний шиномонтаж. За допомогою такої послуги вже ніхто не буде стояти в довгій черзі на морозі, запізнюючись на важливий захід. Вас будуть обслуговувати в певний час, і вже ніхто не «проскочить» перед Вами. Приймати Вас буде майстер, який завчасно підготує весь потрібний інструмент і ремонтну площадку. Онлайн-запис на мобільний шиномонтаж – це найкраще рішення для постійно зайнятих водіїв, які не бажають втрачати свій дорогоцінний час в простоях в черзі.

Щоб максимально приділити час і якісно обслужити кожного клієнта, компанія «Топ Грація» проводить онлайн-запис на мобільний шиномонтаж в Києві, починаючи з сьогоднішнього дня! Записуйтеся на зручний для Вас час на шиномонтаж, вулканізацію і інші наші послуги.

Січень – це час сльоти і слизькоЇ дороги, і будь-який водій знає, що потрібно заздалегідь «перевзувати» свій автомобіль. Якщо у Вас давно є в планах придбати диски, змінити шини або здійснити їх ремонт – записуйтеся до нас по телефону. Якщо Ви ще не знали, то у нас діє нова, зручна для всіх водіїв послуга – онлайн-запис на мобільний шиномонтаж. Тепер кожен автомобіль буде обслуговуватися по певних годинах, а майстер зможе максимально приділити увагу кожній поломки. Якщо Вам зручно приїхати на ремонт зранку – попередьте нас по телефону, забронювавши заздалегідь час Вашого візиту.

Потрібен онлайн-запис на мобільний шиномонтаж в Києві на певний час? Запишіться за день до дати бажаного відвідування нашої майстерні, щоб вчасно виправити всі неполадки або поміняти шини.