shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Ремонт шин гаряча вулканізація

Ремонт шин гаряча вулканізаціяРемонт шин (гаряча вулканізація) проводиться з метою повернути покришці початковий робочий стан, в умовах, коли з'явилася так звана "грижа" або коли шина під механічним впливом втрачає свою цілісність. "ТОП Грація" пропонує оперативну вулканізацію, коли наша бригада приїжджає безпосередньо тоді, коли Ви стоїте на дорозі і потребуєте допомоги. У шляху можуть трапитися різні непередбачені ситуації, коли потрібно терміново діяти. Якщо Ви - водій маршрутки і у Вас трапився такий казус прямо в розпал маршруту, Вам потрібен ремонт шин (гаряча вулканізація) за допомогою склеювання (спаювання) порізу, пробоїни, "шишки".

"ТОП Грація" забезпечить Вам комфорт пересування в будь-який ситуації, яка трапилася. Коли у Вас трапилося пробоїна і Ви стоїте на узбіччі, Вам потрібно викликати наших фахівців, які прибудуть вчасно і з потрібними інструментами. Ви ще не чули про те, що ми робимо ремонт шин (гаряча вулканізація) на виїзді?

Зазвичай, таку послугу надають на міських СТО, черга машин в яких просто іноді зашкалює. Але Вам не потрібно буде чекати своєї черги до ремонту, ми просто виїдемо до Вас і полагодимо все на місці. Коли в міських СТО стоять величезні черги машин, Ви вже будете спокійно їхати на своєму автомобілі з цілими шинами. Потрібен ремонт шин (гаряча вулканізація)?

На жаль, зараз на дорогах можна зіткнутися з такими речами, як осколки, нерівності або гострі предмети, на які, з необережності, на швидкості водій може наїхати. І тоді, природно, відбувається пошкодження, через яке водій не може далі їхати. Ремонт шин (гаряча вулканізація) може проводитися на місці, коли оперативна бригада з шиномонтажу приїжджає на місце аварії і робить всі необхідні дії.

"ТОП Грація" зможе Вам допомогти в будь-який час, коли це знадобитися. Якщо Вам знадобиться ремонт шин або гаряча вулканізація, викличте нас по телефону.