shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Послуги шиномонтажу

Послуги шиномонтажуЯкісні послуги шиномонтажу - це зовсім не рідкість в столиці, але якщо Ви потребуєте в ній терміново, та ще й на одній з вулиць спального району міста, то Вам зможуть допомогти тільки співробітники нашої компанії. І все тому, що ми пропонуємо оперативну допомогу на виїздах, завдяки наявності спеціального транспорту і всього необхідного обладнання.

У нашій компанії шиномонтаж (послуги) є лише одним з основних напрямків, так, як ми намагаємося постійно розвиватися і робити послуги більш доступними для клієнтів. І Ви можете побачити це, якщо зайдете на сайт і подивитесь кількість доступних послуг, а також їх вартість, представлені в прайсі. І якщо Вас влаштує така пропозиція, то Ви можете прямо по телефону замовити всі необхідні послуги шиномонтажу.

Наші послуги шиномонтажу затребувані по всій столиці, а серед клієнтів, які звертаються до нас за цим, є як власники дорогих позашляховиків, так і звичайних бюджетних автомобілів. І все завдяки вдалому співвідношенню низьких цін і високої якості нашої роботи.


Шиномонтажні послуги потрібні переважно в тих ситуаціях, коли клієнти пробивають колеса на одній з вулиць Києва, але не можуть самостійно дістатися навіть до найближчого СТО. Але ми можемо запропонувати їм не тільки заміну старих покришок на нові, але також і надання деяких ремонтних послуг, які дозволять Вам своїми силами доїхати до ремонтної майстерні.

Наші послуги з шиномонтажу затребувані переважно серед власників легкових автомобілів, але нашими клієнтами є також і водії вантажних машин, які вимагають використання спеціального обладнання.