shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Авто шиномонтаж Київ ціна

Авто шиномонтаж Київ цінаВ дорозі можуть трапитися різні ситуації, що можуть відібрати час у водія, який кудись поспішає. Наприклад, поріз шин - це досить поширена ситуація, яка може трапитися буквально з кожним водієм. Мобільний шиномонтаж авто (Київ), ціна на який не буде занадто високою, здійснюється компанією «Грація». Ви можете розраховувати на швидкий приїзд нашої бригади по Києву, якщо у Вас спустило шину. Проколи або порізи величиною до 3 сантиметрів ми ремонтуємо легко, проте, коли поріз серйозний, шину доводиться міняти. У деяких випадках наш шиномонтаж авто (Київ ціна) здійснює глибоку вулканізацію шини, повністю усуваючи поріз.

Колесо Вашого автомобіля серйозно пошкодилося, і Ви не можете дістатися до місця призначення? Зателефонуйте в «Грацію», наш авто шиномонтаж (Київ ціна) працює до пізньої ночі, тому, ми можемо надати будь-яку допомогу Вашому авто.

Вам знайома ситуація, коли ніч на дворі, а у Вас спустило колесо і Ви не можете доїхати додому? На жаль, таке може статися в будь-який момент, коли Ви того і не очікуєте. Добре, якщо є запаска, а якщо ні? У Києві легко знайти шиномонтаж, якщо Ви добре знаєте місто. Однак, якщо Ви перебуваєте в незнайомому районі, і у Вас трапилася якась неприємність (відпало колесо, лопнула шина), Ви навряд чи зрозумієте, де шукати СТО. Найкращий варіант - це викликати автошиномонтаж (Київ ціна) підприємства «Грація». Виїзна група автослюсарів-професіоналів здійснить вулканізацію порізаної шини, замінить шини або колеса, а також виконає інші роботи. Якщо непередбачена ситуація трапилася пізно ввечері, не біда. Мобільна бригада виїде навіть в темний час доби, щоб відремонтувати колесо або шини. Авто шиномонтаж (Київ ціна) «Грація» зможе виконати найскладніші роботи по вулканізації і ремонту шин в будь-який час доби.

Ви спізнюєтеся на зустріч і раптом лопнуло колесо, налетівши на камінь? Зателефонуйте в «Грацію» і викличте бригаду виїзних майстрів по ремонту шин. Здійснивши швидкий авто шиномонтаж (Київ ціна), ми не змусимо Вас довго чекати.