shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Шиномонтаж за викликом

Шиномонтаж за викликомОбслуговування автомобілів вийшло на новий рівень, і ми раді запропонувати Вам шиномонтаж за викликом. Наша відмінність від інших сервісів полягає в тому, що Ви можете покластися на наші послуги в будь-якій ситуації. Досить тільки зателефонувати, і наша виїзна бригада сама добереться до Вашої машини, щоб перевзути шини або відремонтувати їх.

Шиномонтаж за викликом поки не є частою практикою в Україні. Саме тому багато автомобілістів потрапляють в безвихідну ситуацію, коли на дорозі трапляється гострий камінь, а то і цвях. Такі випадки можуть привести навіть до серйозних аварій. Компанія ТОП Грація вирішила забезпечити киянам комфортний сервіс і пропонує послуги шиномонтажу за викликом. Іншими словами, якщо Ви помічаєте, що у Вас спущено колесо, тепер у Вас є можливість не кидати всі свої справи, а викликати команду фахівців, які не просто виконають роботу швидко, але і якісно.


 Приїдуть на Ваш виклик майстра шиномонтажу з багаторічним досвідом і високотехнологічної матеріальною базою. У нашому виді діяльності цінується не тільки практика, але і вміння вирішувати проблеми мало не на ходу.

Якщо у Вас є цілий автопарк, ми готові запропонувати абонемент на цілий рік обслуговування. Послуги, які покриває документ, перераховані на сайті компанії по шиномонтажу за викликом. Перевага такого рішення полягає в економії часу і коштів.

Також ТОП Грація володіє інтернет-магазином з якісними матеріалами та запчастинами для автомобілів. У нас можна купити за вигідною ціною шини та диски та отримати додаткову знижку за сезонну переобувку.

Вказуємо на значний аспект роботи сервісу. Наші фахівці шиномонтажу, які виїжджають на виклик у будь-який час дня без вихідних, також обслуговують і вантажні автомобілі в межах столиці і Київської області. Телефонуйте нам і уточнюйте деталі надання послуг.