shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Гаряча вулканізація вантажних шин

Гаряча вулканізація вантажних шинГаряча вулканізація вантажних шин - це досить складний, але дуже важливий процес, від якого залежить подальша працездатність шин і коліс в цілому. "ТОП Грація" займеться Вашими шинами, як тільки приїде на місце аварії. Ми займаємося мобільним шиномонтажем, виїжджаємо безпосередньо до Вас, і ретельно закладаємо діру, пробоїну, усуваємо "грижу". Не поспішайте викидати Вашу покришку після аварії, можливо, її можна ще відремонтувати і їздити якийсь час.

Самим неприєним є те, що така ситуація, як пробоїна колеса, може трапитися з кожним і в будь-якому місці. Водій, який випадково наїжжає на якийсь гострий предмет, не відразу може відчути, що колесо пробите. Якщо Вас раптово спіткала така прикрість, то Вам потрібна гаряча вулканізація вантажних шин. "ТОП Грація" організує таку послугу, виїжджаючи до Вас.

Коли колесо чомусь спустило, у водія немає часу розбиратися, на що він наїхав: тут потрібна термінова допомога фахівця СТО. Але станція техобслуговування може перебувати далеко, а так як Ваша машина не в змозі їхати, то Вам однозначно потрібна гаряча вулканізація вантажних шин з виїздом. Цю послугу можна замовляти в будь-який час у "ТОП Грація".

Ми діагностуємо покришки і потім приступаємо до "гарячого склеювання" пробитого місця на покришці. Такий спосіб найбільш ефективний в будь-яких випадках, коли колесо чимось пошкодилося і спустилося. Запишіть наші контакти, щоб у разі, якщо Вам знадобитися гаряча вулканізація вантажних шин, відразу ж звернутися до нас.

Що може бути краще і ефективніше, ніж виїзд майстрів з СТО безпосередньо до Вас? Навіть якщо Ви перебуваєте далеко за Києвом, ми готові відшукати Вас і надати допомогу. Зателефонуйте нами, якщо Вам знадобитися гаряча вулканізація вантажних шин.

"ТОП Грація" - це одне з найкращих підприємств, яке організовує по Києву виїзне технічне обслуговування автомобілів. Гаряча вулканізація вантажних шин надасться будь-кому, хто цього потребує, в будь-який час, по Києву.