shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Горяча вулканізація шин ціна

Горяча вулканізація шин цінаДо нас часто звертаються за допомогою ті водії, яких під час їх подорожі спіткала біда - пробилася шина або шини і далі неможливо їхати. Зазвичай, це завантажені автомобілі або вантажівки, яким простіше під своєю власною вагою налетіти на якийсь предмет і розрізати шину. Якщо розріз навіть і великий, все одно, це можна виправити за допомогою гарячої вулканізації шин, ціна на послугу досить демократична. У Вас пробилося колесо на одній з київських трас? Ви опинилися за містом і Вам нікому допомогти?

"ТОП Грація" надасть допомогу водіям, які потрапили в біду. Якщо у Вас пробите колесо, то Вам навряд чи реально дістатися до найближчого СТО. Швидше за все, Вам буде корисна горяча вулканізація шин (ціна) в виїздом на місце, де Ви застрягли.

Вам було б набагато зручніше, а головне, безпечніше, якщо наші співробітники швидко до Вас приїдуть з усім необхідним інструментом для вулканізації. Нами вже обслужені сотні машин, яким ми успішно заклеювали шини, запаювали порізи і вони далі слідували своїм маршрутом. Потрібна горяча вулканізація шин (ціна)? Не порушуйте свій звичний маршрут, просто повідомте про Вашу біду в "ТОП Грацію" і Вам обов'язково нададуть невідкладну допомогу.
Ми "рятували" не одну вантажівку і маршрутку, які, через свою неуважність не змогли вчасно об'їхати небезпечний гострий предмет і пошкодили шини. На місці була проведена горяча вулканізація шин (ціна), і водій зміг далі рухатися в дорогу, не скасовуючи свій маршрут.

Послуга виїзного шиномонтажу зараз дуже затребувана в Україні, так як через погану видимість і не дуже гарну якість доріг все частіше страждають наші автомобілісти. То тут, то там водії не справляються з управлінням, потрапляють в аварії або налітають на гостре каміння. Як би там не було, ми завжди готові зробити гарячу вулканізацію шин, і щоб ціна Вас влаштовувала.

Вам потрібна термінова допомога в ремонті шин? "ТОП Грація" надасть Вам професійну послугу, яка називається "Горяча вулканізація шин" (ціна).