shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Пересувний шиномонтаж

Пересувний шиномонтажБудь-який автовласник потрапляв в ситуацію, коли у нього була пробита покришка, але сам він не міг провести заміну через відсутність запасок або необхідних інструментів. І в такій ситуації Вам може допомогти пересувний шиномонтаж, який має гнучкий графік роботи і здатний виїхати для проведення роботи в будь-яку точку столиці.

Шиномонтаж пересувний - це безальтернативний варіант, якщо Вам потрібна термінова допомога з автомобілем. А так, як ціну його послуг можна порівняти зі звичайними СТО, то цей варіант буде куди більш доступним, ніж виклик евакуатора. І хоч наші співробітники не займаються складним ремонтом автомобіля на місці, але пересувний шиномонтаж все одно залишається дуже затребуваним, адже ми безперервно обслуговуємо клієнтів по всьому місту кожен день.

Наш пересувний шиномонтаж займається не тільки заміною коліс, але також може запропонувати першу допомогу для автомобіля на дорозі, що дозволить Вам без проблем дістатися до повноцінного СТО та провести весь необхідний ремонт. І такі послуги вже допомогли сотнями клієнтів з усього міста.


Перевагою пересувного шиномонтажу є саме його мобільність, так як він допоможе Вам як на жвавих вулицях в центрі, так і в спальних районах. А так, як ми здійснюємо цілий ряд різних послуг, то Ви напевно знайдете відповідний варіант виходячи з Вашої ситуації. І ми, на відміну від багатьох інших служб технічного обслуговування автомобілів не приховуємо свої ціни, які Ви можете знайти прямо на сайті.

Для того, щоб замовити послуги пересувного шиномонтажу, Вам потрібно лише подзвонити, після чого наші співробітники повідомлять Вам орієнтовний час приїзду і уточнять деталі проблеми, щоб бути готовими до її виконання по приїзду.