shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Викликати мобільний шиномонтаж

Викликати мобільний шиномонтажВикликати мобільний шиномонтаж
сьогодні стало ще простіше, ніж ще пару років назад. Завдяки модернізації всередині компанії ТОП Грація може запропонувати для всіх автолюбителів Києва свої послуги по заміні шин і дисків. Крім іншого, ми можемо обслужити Ваш автомобіль і по інших напрямках, про які докладніше викладено на нашому офіційному сайті. Сервіс мобільного шиномонтажу можна викликати по телефону, який Ви бачите на екрані. Рекомендуємо зберегти його на майбутнє, так як ми володіємо деяким перевагою перед іншими компаніями.

Наші люди з великим практичним досвідом обслуговують клієнтів без вихідних і виїжджають на виклик навіть в нічний час. Також варто врахувати, що серед наших клієнтів зустрічаються не тільки приватні особи, але і компанії - якщо у Вас є свій автопарк, ТОП Грація з усією відповідальністю підійде до шиномонтажу. Викликайте мобільну бригаду, називайте свою адресу і вже менш, ніж за годину після нашого приїзду автомобіль буде готовий. Постійним клієнтам наші майстри пропонують оформлення річного абонемента - це не тільки вигідно, але і зручно. На нашому сайті можна дізнатися більше про те, які послуги покриваються умовами договору з нами.

Знадобилося викликати мобільний шиномонтаж по серед вулиці? Телефонуйте нам і чекайте машину - майстри на службовому автомобілі мають під рукою найостанніші моделі необхідного обладнання для простого ремонту і заміни шин. Також Ви можете замовити роботу над спущеним колесом - якщо Ви поспішаєте, наші фахівці за допомогою спеціального пластиру або вулканізації зміцнять шину, і Ви зможете доїхати до свого місця призначення. У разі невеликої аварії по серед траси викличте мобільний шиномонтаж і заощаджуйте на автовоз. З нами легше вирішити неприємності на дорозі без втрати часу.


На сайті компанії викладено докладну інформацію про повний спектр наших послуг, акції і знижки, а також ціни на роботу мобільного шиномонтажу. Викликайте нас в будь-який час навіть перебуваючи за межею міста.