shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Надання послуг шиномонтажу

Надання послуг шиномонтажуМи надаємо надання послуг шиномонтажу як легковим, так і вантажним автомобілям. За рахунок нашої продуманій системі забезпечення службових машин всім необхідним ми можемо швидко доїхати до Вас і негайно почати роботу. Навіть якщо Вас застала неприємна поломка прямо на дорозі або ще на парковці у дворі, достатньо зателефонувати нам і повідомити свої координати. У наданні послуг шиномонтажу нам немає рівних у всьому Києві, так як на даний момент спектр наших послуг, які можна виконати будь-де, один із самих великих.

Також ми не забуваємо про вантажних машинах і готові виїхати і надати послуги шиномонтажу. Надати допомогу в заміні колеса, накачати шини або відреставрувати напівспущених колесо - це і багато іншого входить в наші обов'язки. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з повним списком мобільних послуг, а також з цінами. Вартість робіт ми регулярно оновлюємо. На надання послуг шиномонтажу в такому режимі йде не більше півгодини, так як ми цінуємо час наших клієнтів. Ще однією перевагою нашої компанії є використання сучасної техніки, яка завжди є в службовій машині, яка приїжджає на виклик.


Наші фахівці вказують на часті причини аварій, які відбуваються в Києві щодня. В першу чергу, не ігноруйте спущені шини. Автомобіль може підкинути на купині, а також це підвищує ймовірність протерти днище машини. Якщо Ви відчуваєте, що машину веде вбік, це показник порушення балансу. Якщо Ви викличте на надання послуг шиномонтаж, буде можливо уникнути виїзду на зустрічну смугу.

У випадки підкачки, заміни, ремонту або яких-небудь ще робіт з шинами необхідно дотримуватися пильність. Якщо Ви самостійно займаєтеся своїм автомобілем, обов'язково закручуйте всі гайки до кінця і прислухайтеся на дорозі до звуків в салоні, щоб надання наших послуг шиномонтажу було своєчасним.