shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Ремонт проколу безкамерної шини

Ремонт проколу безкамерної шиниБезкамерні шини – чудова альтернатива камерним. Ними легко користуватися, їх легко ремонтувати. Багато автомобілістів вміють самостійно усувати місця проколів. При тому навіть не обов'язково знімати колесо з транспортного засобу. Це дивно, але факт. Проте, якщо з Вами на дорозі трапилася неприємність, в шину встряв цвях або інший гострий предмет, Вам зовсім не обов'язково бруднити руки і одяг. Можна ж викликати фахівців. Наш сервіс шиномонтажу виконує ремонт проколів безкамерних шин з виїздом на місце події. Зателефонувавши нам і повідомивши місце знаходження, Ви можете більше ні про що не хвилюватися. Наші фахівці швидко приїдуть і виконають ремонт проколу безкамерної шини прямо на місці. Вже дуже скоро Ви зможете продовжити рух по наміченому маршруту.

Що може бути простіше, ніж ремонт проколу безкамерної шини? Навіщо дзвонити в сервіс, якщо все можна зробити самостійно? Напевно найдосвідченіші автомобілісти зараз обурені. Але не потрібно забувати, що далеко не всі водії досвідчені, і далеко не всі – чоловіки. Навряд чи тендітна дівчина буде займатися ремонтом шини на дорозі. Їй допомога фахівців дуже навіть стане в нагоді. Втім, для багатьох автомобілістів-чоловіків така допомога теж буде не зайвою.

Якщо Ви – початківець водій, якщо Ви не хочете забруднити дорогий костюм, якщо Ви – просто жінка, або якщо у Вас є інша причина довірити ремонт проколу безкамерної шини фахівцям, телефонуйте швидше нам. Виїзний шиномонтаж «Грація» завжди готовий прийти на допомогу.


Коли трапляється прокол безкамерної шини, з ремонтом бажано не тягнути. Якщо прокол невеликий, машина зможе подолати ще досить велику відстань. Така особливість «безкамерки». Але може трапитися і по-іншому.

Терміновий ремонт проколу безкамерної шини з виїздом по Києву здійснює наша компанія.