shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Шиномонтаж авто ціна

Шиномонтаж авто цінаНаша компанія займається обслуговуванням автомобілів на виїзді. Якщо поломка застала Вас по шляху, просто зателефонуйте нам і повідомте свої координати. Виїзна команда на корпоративній машині виїде до вас і надасть якісний ремонт, шиномонтаж авто. Ціна наших послуг вказана в прайсах на сайті компанії.

В асортименті наших послуг Ви можете знайти зарядку акумулятора, який може сісти в сильні українські морози, фарбування і ремонт дисків, вулканізацію шин, а також наші роботи діляться на легковий і вантажний шиномонтаж авто. За цінами послуги також злегка відрізняються, з вигодою в сторону легкового. Однак варто зауважити справедливості заради, що саме легкові автомобілі ламаються на ходу частіше, адже вантажні найчастіше є службовими і проходять перевірки перед кожним рейсом. Проте, ми забезпечуємо їх підтримкою і відносно недорогим за ціною шиномонтажем. Авто може потрапити в аварію і після усної домовленості про вирішення конфлікту з іншими учасниками події може потребувати монтажних роботах. Також на старих моделях можуть бути недостатньо туго затягнуті шини, що, безумовно, несе небезпеку для всіх учасників дорожнього руху.

У списку послуг шиномонтажу легкових авто (ціна регулярно оновлюється) ми враховуємо окремо виїзд як в нічний, так і в денний час. Також послуги за межею столиці оплачуються трохи дорожче, в залежності від дальності місця ремонту. Досвідчені фахівці надають зняття і установку шин, балансування, а також ремонт проколу та інші ремонтні мобільні роботи. Якщо Ви живете в кримінальному районі та на ранок перед роботою помічаєте пошкодження або неполадки в роботі свого авто, мобільний шиномонтаж за невисокою ціною приїде прямо до Вас і усуне всі турбують явища.

Ні в якому разі не виїжджайте на своєму особистому транспортному засобі, якщо помітили напівспущених шину або відсутність підвісок. Такі поломки можуть привести до заметів, виїздів на зустрічну смугу і їх наслідків. Ми рекомендуємо в таких ситуаціях замовляти мобільний шиномонтаж авто. Ціна наших послуг не можна порівняти мала в порівнянні з лікуванням Ваших пасажирів після аварії.


Нашими послугами користується безліч киян в будь-який час року. Переважно нашим фахівцям доводиться займатися перевзування і швидким ремонтом шин. Дрібні ремонтні роботи в рамках мобільного шиномонтажу за ціною залежить від авто і складності ушкоджень. Ви можете зв'язатися з нашим менеджером або залишити свої контакти на нашому сайті.