shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Ремонт бічних порізів вантажних шин

Ремонт бічних порізів вантажних шинРемонт бічних порізів вантажних шин проводиться співробітниками фірми "ТОП Грація", яка займається наданням послугу виїзного шиномонтажу по Києву. Коли у малотонної вантажівки або машини відбувається пробоїна шини, а саме, проріз бічної частини шини, то автомобіль зупиняється і вже не буде їхати. Допомога в такому випадку можуть надати фахівці на місці, надавши послугу гарячої вулканізації, або ж склеювання пошкодження.

Цікавить ремонт, вулканізація бічних порізів вантажних шин? Якщо у Вас трапилася непередбачена аварійна ситуація на дорозі, і Ваше колесо порізане невідомим гострим предметом, Вам потрібна допомога нашої виїзної бригади з СТО. Ми вже багато років займаємося реставраційними роботами, діагностикою та ремонтом коліс, шин легкових і вантажних автомобілів, тому, яка б ситуація не трапилася, завжди дзвоніть нам.

Ви можете розраховувати на нашу допомогу, якщо раптом необхідний буде ремонт бічних порізів вантажних шин. У водіїв вантажного автотранспорту дуже часто бувають такі випадки, коли на дорозі трапляються різні предмети, які можуть порушити цілісність шини, пробивши її своїм гострим краєм. На жаль, пробити шину можна в будь-який момент, адже скрізь на дорозі можуть бути розбиті пляшки або загострені предмети.

Хочете дізнатися, скільки коштує ремонт бічних глибоких порізів вантажних шин на підприємстві "ТОП Грація"? У Києві таких розцінок Ви, напевно, не знайдете, так як наша фірма завжди пропонує оперативний сервіс за конкурентною ціною.

Все частіше і частіше вантажівки потребують ремонту своїх шин, так як серед дороги можуть трапиться різні ситуації, у вигляді пробоїн коліс або інших аварій. Якщо у Вас раптом спустило колесо, або відразу кілька коліс, викличте нашу бригаду для ремонту бічних порізів вантажних шин.

Ми займаємося ремонтом вантажних шин і бажаємо допомогти у Вашій біді. Сталася аварія? Ви не можете далі їхати через здуті колеса? Вам однозначно потрібен ремонт бічних порізів вантажних шин. В цьому Вам допоможе "ТОП Грація" і її професіонали.