shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Ремонт шин бічний поріз

Ремонт шин бічний порізНапевно, кожен з нас в своєму житті стикався з такими подіями, як пробоїна або поріз колеса. Найбільшою неприємністю є поріз колеса в той час, коли Ви перебуваєте далеко від ремонтних станцій а навколо - безлюдна дорога з рідкісними машинами. Щоб перестрахуватися, запишіть номер телефону наших виїзних майстрів, і ми здійснимо ремонт шин (бічний поріз). У будь-якому випадку і в будь-який час Ви зможете звернутися за допомогою, і вона не забариться. "ТОП Грацію" ще називають "швидкою допомогою" для шин, так що ми приїдемо дійсно дуже скоро. Якщо з Вами трапилася неприємна подія, як прокол або поріз в шині, і з Вами перебувають пасажири, то швидше за замовте ремонт шин (бічний поріз).

Ми знаємо як закрити існуючі глибокі розрізи, грижі, тріщини та інші пошкодження на шині. Якщо Вам нема кому допомогти, а під рукою немає навіть троса, щоб Вам допомогли вибратися, зізвоніться з нашою бригадою, і до Вас прибуде оперативна допомога. Необхідний ремонт шин (бічний поріз) на місці? "Топ Грація" - ось бригада фахівців, які виїдуть до Вас по Києву.


Уявіть собі таку ситуацію: Ви збираєтеся з сім'єю на море на своїй машині, але на виїзді з міста у Вас лопається шина або налітає на якийсь цвях. Неприємна затримка може викликати занепокоєння у Вашої дружини і дітей, і Ви будете перебувати в дорозі більше часу, ніж розраховували. Не знаєте, що робити? Тоді замовте у нас ремонт шин, якщо трапився бічний поріз колеса. Ми виїдемо і зробимо все дуже швидко, так що Ви незабаром можете відправлятися в Вашу дорогу. Таким чином, Ви уникнете всіх можливих неприємностей і затримок в дорозі, а ми станемо Вашими "рятувальниками". Потрібен ремонт шин? Трапився бічний поріз шини?

"ТОП Грація" буде тут як тут, якщо Ви замовили виїзд нашого персоналу. Наш автомобіль привезе все обладнання, за допомогою якого ми виконаємо ремонт шин, і закриємо бічний поріз.