shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Ремонт легкових шин

Ремонт легкових шинВипадки проколів і порізів шин на дорогах Києва не поодинокі. Їх дуже багато. Таке в столиці трапляється щодня. Тому послуги виїзного і стаціонарного шиномонтажу дуже затребувані. Ремонт легкових шин здійснюють багато СТО та спеціалізованих майстерень. З вантажними трохи складніше. Вантажних СТО на порядок менше. Виїхати на місце події теж мають можливість лише деякі станції обслуговування. Наша компанія спеціалізується саме на виїзному обслуговуванні. Помітили прокол? Відразу телефонуйте нам. Ми приїдемо туди, куди Ви скажете.

Ремонт легкових шин передбачає використання спеціального обладнання, інструментів і витратних матеріалів. Також не варто забувати і про спеціальні навички майстра, який буде виконувати ремонтні роботи. Багато автомобілістів і самі в змозі поміняти пробите колесо або поставити латку на камеру. Але також багато таких, хто не візьметься за цю справу і вважатиме за краще довірити її професіоналам. Грамотний ремонт легкових шин – запорука довгої експлуатації шин. Навіть після проколу шина може прослужити весь покладений термін. Потрібно тільки правильно її полагодити.

Довіряйте нам ремонт легкових шин, і переживати за якість не доведеться.

Будь-які ремонтні роботи краще доручити фахівцям. Стосується це і ремонту в квартирі, і ремонту ділянки дороги, і ремонту легкових шин зокрема. Ціни на ремонт шин варіюються, в залежності від складності випадку і від розцінок точки шиномонтажу. У нас ціни досить лояльні для Києва. Притому, ми самі приїдемо до Вас. Вам не доведеться шукати нас, потрібно буде тільки трошки почекати.

Коли знадобиться терміновий ремонт легкових шин, зателефонуйте нам!