shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

роботи, послуги шиномонтажу

роботи,  послуги шиномонтажуУ процесі роботи послуги шиномонтажу для нашої компанії не є чимось новим. ТОП Грація готова обслужити не тільки легкові автомобілі киян в разі раптової поломки прямо під час їзди, але також і вантажівки. До нас часто звертаються корпоративні клієнти за діагностикою стану їх вантажних машин.

Наші роботи, послуги шиномонтажу поширюється не тільки на столицю, а й на всю Київську область. Так як багато людей виїжджають за місто, де дороги не найкращої якості, в тій місцевості спостерігається висока ймовірність проколу шин і розбалансування. Вантажівки також часто об'їжджають великі міста і створюють пробки на дорогах, якщо їм не допомогти вчасно з заміною шин. Співробітники дальнобоя високо цінують наш сервіс також через роботи по ночах.


Перевагою робіт та послуг шиномонтажу від нашої компанії є мобільність. Навіть у вечірній час і у вихідний наша робоча бригада готова виїхати до Вас на виклик. Ми замінимо шину, підкрутити диски, забезпечимо Вам базовий ремонт і на це піде не більше години. Навіть якщо вранці перед виїздом на роботу Ви помітили, що шини спущені, ми обслужимо Ваш автомобіль на найвищому рівні, і Ви встигнете на роботу.

У роботі послуг шиномонтажу бере участь ціла бригада на спеціально оснащеному автомобілі. Про всіх технічних засобах більш докладно написано на спеціально відведеній для цього сторінці. Незважаючи на різницю роботи з легковими та вантажними машинами, ми готові до будь-якої ситуації і можемо вирішити проблему технічну несправність коліс на місці відразу після виклику.
 
В рамках роботи над послугами шиномонтажу входить цілий комплекс операцій, про які Ви можете докладніше прочитати на нашому офіційному сайті. Заміна шин та підкрутка дисків не єдина робота, яку ми можемо Вам запропонувати. У разі невеликої аварії або пошкодження досвідчені фахівці нададуть швидкий ремонт, який дозволить зберегти стан машини колишнім і доїхати до нашого найближчого сервісу в Києві, щоб остаточно привести автомобіль в порядок.

Висококласна робота в рамках послуг із шиномонтажу від компанії «ТОВ Грація» може стати порятунком для Вас в надзвичайній ситуації на дорозі. Збережіть наш номер телефону і не бійтеся виїжджати в тривалу поїздку по області навіть вночі.