shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Мобільний виїздний шиномонтаж

Мобільний виїздний шиномонтажМобільний виїзний шиномонтаж тепер доступний і в Києві. Якщо Ви володієте транспортним засобом, то напевно маєте якийсь страх перед раптовими поломками на ходу або далеко від міста. В такому випадку Вам варто зберегти номер телефону нашого сервісу. ТОП Грація займається обслуговуванням машин, як легкових, так і вантажних, в мобільному режимі. Виїзний шиномонтаж приїде в будь-яку точку Києва або Київської області і поверне машині можливість пересуватися.

В спектрі наших послуг заміна коліс, шин, дисків, їх чистка і підкачка. Ми також беремо на себе упаковку та утилізацію непридатних виробів. Але також наша команда може надати і першу допомогу автомобілю - установка грузів і ремонт шин забезпечить безпечну поїздку. Вам вже не потрібно замовляти автовоз, щоб дістатися до СТО - виїзна бригада мобільного шиномонтажу обслужить Вас на місці. Такий сервіс особливо потрібен тим, кому доводилося надувати колеса вранці перед роботою. Нас вибирають не тільки тому, що наші співробітники беруться за важку роботу - ми робимо це швидко і якісно.

Так як транспортний засіб їздить на високих швидкостях, послуги виїзного мобільного шиномонтажу повинні забезпечувати безпеку водієві і його пасажирам. Ми відповідально підходимо до кожного замовлення, працюємо без вихідних і навіть в нічний час. У прайсах наші менеджери вказали вартість і спектр робіт, які готовий запропонувати мобільний виїзний шиномонтаж ТОП Грація.


До нас звертаються приватні особи і власники автопарків. Досвідчені фахівці компанії мають при собі все необхідне обладнання в службовому автомобілі, тому вони виїжджають на допомогу і вантажівкам, і легкових автомобілів. Телефонуйте нам або замовляйте річний абонемент першого мобільного виїзного шиномонтажу в Києві.