shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Прикурити акумулятор автомобіля Київ

Прикурити акумулятор автомобіля КиївЯкщо морозним ранком Ви не змогли завести автомобіль, який стояв всю ніч в холодному гаражі, то однією з можливих причин такого явища може бути розрядка акумулятора. У сильний мороз, коли на вулиці -10, акумулятор може замерзнути, і тоді доведеться якось прикурити акумулятор автомобіля (Київ). Як це зробити? Експерти не радять вживати якісь самостійні дії, якщо справа стосується струму або автомобільної електроніки. Скористайтеся допомогою фахівців з «Топ Грації», щоб швидко прикурити акумулятор автомобіля (Київ).

Акумулятор в машині може розрядитися раптово, якщо Ви напередодні довго користувалися обігрівачем або використовували фари в тривалому шляху. Але це не страшно, якщо Ви зателефонуйте до нас, щоб прикурити акумулятор автомобіля (Київ). Для нас не складе труднощів приїхати до Вас, якщо Ви застрягли десь на трасі по дорозі на роботу або додому.

Зламане колесо, пробита шина або тріснувший диск - з усіма цими проблемами Ви можете також звернутися до нас. Якщо Вам необхідна термінова допомога, а до шиномонтажу далеко, - не впадайте у відчай. Прикурити акумулятор автомобіля (Київ) може і наша виїзна команда. У зимовий час особливо частішають ситуації з сівшим акумулятором, так як низька температура сприяє його інтенсивній роботі, і, відповідно, швидкій розрядці. Ви не застрахуете себе від цього, особливо, якщо в мороз часто включена пічка і працюють фари. У будь-якому випадку, прикурити акумулятор автомобіля (Київ) зможемо ми, якщо Вам знадобитися професійна допомога. Якщо Вам не вдалося прикурити сівший акумулятор самостійно, значить, у Вас недостатньо вмінь або немає належного обладнання.

Сів акумулятор посеред дороги, а шиномонтаж ще далеко? Виїзний шиномонтаж «Топ Грація» виїде до Вас зі своїм обладнанням, щоб прикурити акумулятор автомобіля (Київ), завулканізувати поріз шини, змінити покришки або полагодити диски.