shapka_foto_1.jpg  

УКР РУС

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

Послуги мобільного шиномонтажу

Послуги мобільного шиномонтажуПослуги мобільного шиномонтажу вважаються новинкою на території України, коли в країнах першого світу це вже вважається стандартним сервісом. Наша команда ТОП Грація надаємо послуги ремонту та перевзування шин для всіх автолюбителів в Києві. Компанія має великий досвід і ряд переваг перед іншими сервісами.

Якщо Вашої компанії необхідні послуги мобільного шиномонтажу на регулярній основі, Ви можете оформити річний абонемент для свого автопарку або зв'язатися з нами з приводу тривалої співпраці. Ми обслуговуємо не тільки корпоративних клієнтів, але також і приватних осіб, а також наші послуги діляться за категоріями - для легкових і вантажних автомобілів. Щоб скористатися нашими вигідними послугами мобільного шиномонтажу, збережіть номер телефону нашої компанії.


Послуги ТОП Грації потрібні в першу чергу відповідальним людям, які цінують свій час і повинні встигнути виконати всі плани. Якщо раптом у автомобіля проколоті шини або розбиті диски, з цією проблемою справиться наша виїзна команда. Менш, ніж за годину, наші досвідчені фахівці обслужать Ваш транспортний засіб будь-яких габаритів. На сайті компанії Ви можете детальніше ознайомитися з повним спектром послуг по мобільному шиномонтажу. Він включає не тільки заміну шин і дисків, але також і невеликий ремонт, підкачування коліс, запуск двигуна, порошкове фарбування дисків і багато іншого. У Вас також є можливість звернутися до нас за зберіганням шин.

Комплексне обслуговування ряду автомобілів юридичних осіб є однією з послуг мобільного шиномонтажу. Ми готові запропонувати наші диски і шини зі свого інтернет-магазину. У разі купівлі вартість установки падає на 50%.

Також серед переваг нашого сервісу можна виділити роботу без вихідних і все одно можна зателефонувати в нічний час. Вартість такого роду послуг оперативного мобільного шиномонтажу вказана на нашому сайті.